%100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
Kısa süre önce Fatih Mahallesi 3021 Sokak No:1 (Tuz Gediği mevkii) adresinde Sungurlu halkının hizmetine giren Pars Boyasız Hasar Onarım Merkezi, %100 müşteri memnuniyetiyle çalışıyor.
Sungurlu halkının ilgisinden oldukça memnun olduğunu ifade eden İşletme Sahibi Bayram Onan, Oto Boyasız göçük düzeltme işlemi hakkında bilgi verdi. Onan, “Araçların metal aksamlarında dış sebeplerden kaynaklı, dolu hasarlı göçükler, mini park hasarları,kapı vurukları, top çarpmaları, ezik ve göçükler ötürü oluşan göçüklerin özel el aletler kullanılarak, içeriden dışarıya doğru masaj yöntemi düzeltilmesi tekniğidir. Boyasız göçük düzeltme işleminde aracınızda hiçbir boya uygulaması tatbik edilmez, böylelikle araçlarında boyadan ötürü değer kaybı yaşamazsınız” dedi.
Onan ayrıca, “Büyük ölçekli hasarlarda araç çarpmaları, yumruk tekme göçüğü, sert park hasarları, tavana kar kütlesi, kremit düşmesi gibi ciddi hasarlı durumlarda da uzman kadromuz ve son sistem ekipmanlarımızla %100’ e yakın başarı sağlamaktayız” diye konuştu.
Boyasız göçük onarımının sağlığı imkanlardan da bahseden Onan, “Otomobilin orijinalliği korunmuş ve boyanmadığı için değer kaybı olmaz, düşük maliyetli ve kısa süren bir onarımdır. Oto Parça değişimi veya boya malzemesi gerektirmez. Çevreyi korur. Boya yaptırılmasına göre çok daha ekonomiktir. Orijinal boya muhafaza edilir. Sonradan oluşan boya ve yapı farkı değişimi gibi risk yoktur. Boya ve renk eşitlenmesine gerek yoktur. Tamiratı, servis merkezinde veya müşteri adresinde aynı gün içinde gerçekleştirilir” ifadelerini kullandı.
0542 436 41 29 telefon numarasından her daim kendilerine ulaşabileceklerini söyleyen Onan, Pars Boyasız Hasar Onarım Merkezi olarak araçlara ayrıca seramik kaplama, güneş yanığı giderme ve pasta-cila işlemleri uyguladıklarını belirtti.