Sungurlu’da ‘Paşa’ adı verilen yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kurbanlık 125 bin liraya alıcısını bekliyor.

İlçeye bağlı Aşağıfındıklı Köyünde hayvancılıkla uğraşan Yusuf Bezeniroğlu ve oğlu Emrah Bezeniroğlu tarafından yetiştirilen 2,5 yaşında ki simental cinsi boğa Kurban Bayramı öncesi satışa çıkarıldı.

Paşa’yı arpa ve besi yemiyle beslediklerini söyleyen Emrah Bezeniroğlu, boğanın fiyatını 125 bin lira olarak belirlediklerini ifade etti.

Küçüklüğünden beri Paşa’nın kendisinde olduğunu söyleyen Emrah Bezeniroğlu, “Şuanda Paşa 2.5 yaşında. Boğamız 1 tona yakın. Akşam sabah ben bunun hizmetini yapıyorum. Benimle durmadan oyun oynamak istiyor. Şimdiden alıcısına hayırlı olsun diyorum. İnşallah hayırlı yerlere gider. Çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Ayrılığın vakti geldi” diye konuştu.

Sponsor
MuhabirTuncay ÇATAL
KaynakSungurlu'nun Sesi
Önceki İçerikKAÇAK SİLAH VE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Sonraki İçerikFEVZİ ÇAKMAK’A KRİTİK GÖREV

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz